3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμη είναι η δωρεάν αναβάθμιση 1.34 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι 3 νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για τα Alfa Romeo Giulia Sprint GT Veloce του 1967, Greening Auto Company Maverick και Nissan GT-R NISMO (R32) του 1990.

Στο Καφέ θα προστεθούν δύο Επιπρόσθετα Μενού, τα: Επιπρόσθετο Μενού No. 22 – Συλλογή: Βραβείο SEMA Gran Turismo (Επίπεδο Συλλέκτη 37 και άνω) και Επιπρόσθετο Μενού No. 23: Συλλογή: Ομάδα Α (Επίπεδο Συλλέκτη 33 και άνω).

Επίσης, στο GT Auto θα προστεθεί η υπηρεσία “Αλλαγή Κινητήρα”. Αυτή η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στο Επίπεδο Συλλέκτη 50. Στα αυτοκίνητα που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η υπηρεσία θα επιτρέπει σε χρήστες να αγοράζουν και να εξοπλίζουν νέους κινητήρες από διαφορετικά αυτοκίνητα.

Στο κατάστημα αναβαθμίσεων θα προστεθεί η νέα κατηγορία “Απόλυτα”. Αυτή η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στο Επίπεδο Συλλέκτη 50. Η κατηγορία “Απόλυτα” προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές τροποποίησης, καθώς και αρκετά σπάνια εξαρτήματα.

Τέλος, τα “Εθνικό Στάδιο και “Λέικ Ντίστρικτ” θα προστεθούν ως ειδικές προτάσεις στο Scapes.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...