Η Jaguar ανακαλεί 6.367 I-Pace επειδή μπορεί να πάρουν φωτιά

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar προχωρά στην ανάκληση 6.367 I-Pace στις ΗΠΑ, επειδή οι μπαταρίες τους, παραγωγής LG Energy Solution, ενδέχεται να πάρουν φωτιά.

Η εταιρία γνωρίζει 8 περιπτώσεις πυρκαγιάς και θα διορθώσει το πρόβλημα εγκαθιστώντας νέο λογισμικό που θα παρακολουθεί καλύτερα την μπαταρία, αποτρέποντας τη πιθανότητα να προκληθεί σε αυτή υπερθέρμανση. Παράλληλα το πρόγραμμα αν διαπιστώσει πως κάτι δεν πάει καλά, περιορίσει την ικανότητα φόρτισης στο 75%. 

Σε περίπτωση προειδοποιητικού μηνύματος, συνιστάται στους ιδιοκτήτες να μεταφέρουν τα I-Pace τους στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία, εκεί όπου η εταιρία θα τα επιβλέψει και όπου κρίνει σκόπιμο θα αντικαταστήσει την μπαταρία.

Η ανάκληση επηρεάζει τα I-Pace που κατασκευάστηκαν μεταξύ 5 Ιουνίου 2018 και 25 Μαΐου 2023 και η Jaguar λέει στους ιδιοκτήτες, μέχρι να γίνουν οι εργασίες επιδιόρθωσης, να παρκάρουν και να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους σε ανοικτό χώρο, μακριά από άλλα οχήματα και οικήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...