Η Delta 4×4 μετατρέπει το VW Golf R σε εκτός δρόμου όχημα

Σχετικά άρθρα

Η Delta4x4 παρουσίασε ένα πακέτο για το VW Golf R το οποίο αλλάζει ριζικά τον χαρακτήρα του σπορ μοντέλου, η παραγωγή του οποίου θα περιοριστεί σε 25 μονάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος μεταμορφώνει το πιο γρήγορο εργοστασιακό Golf σε θηρίο εκτός δρόμου.

Η δημιουργία της Delta 4×4 επωφελείται από το σύστημα τετρακίνησης 4Motion και τον 2,0-λίτρο TSI κινητήρα, που αποδίδει μεταξύ 319 ίππων και 333 ίππων, ανάλογα με την έκδοση.

Η πιο αξιοσημείωτη επέμβαση στο Golf R είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 80 χλστ., εξαιτίας της νέας ανάρτησης, κάνοντας το γερμανικό μοντέλο ικανό να πηγαίνει παντού.

Επιπλέον, φοράει νέες ζάντες 18 ιντσών, που ντύνονται με εκτός δρόμου ελαστικά. Για να χωρέσουν αυτές, έχουν φουσκώσει τα φτερά και στους δύο άξονες.

Τέλος, το Golf R της Delta 4×4 διαθέτει πέντε LED φώτα της PIAA στο καπό και μια μεταλλική σχάρα οροφής που μπορεί να χωρέσει όλα τα είδη εργαλείων συν έναν εφεδρικό τροχό πλήρους μεγέθους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...