Επίσημο: O Daniel Ricciardo στη θέση του Nyck de Vries από τον επόμενο αγώνα

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull μόλις ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Daniel Ricciardo θα αντικαταστήσει με άμεση ισχύ τον Nyck de Vries στην AlphaTauri. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολλανδού, με τον Αυστριακό να αποφασίζει να δώσει τη θέση του στον Αυστραλό οδηγό, ο οποίος εκτελεί χρέη τρίτου οδηγού της Red Bull Racing.

Ο Ricciardo επιστρέφει άμεσα στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας τη θέση του de Vries στη Scuderia AlphaTauri από τον ερχόμενο κιόλας αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για 21 με 23 Ιουλίου, στην πίστα του Hungaroring για το GP της Ουγγαρίας.

Ο Ricciardo έκανε σήμερα δοκιμές ελαστικών της Pirelli στο Silverstone με την RB19 και έδειξε ότι είχε πολύ καλή απόδοση, και πάει στην ιταλική ομάδα ως δανεικός από την Red Bull Racing.

Ο επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος της Red Bull Racing Team, Christian Horner, δήλωσε:

Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Daniel να μην έχει χάσει τη φόρμα του, ενώ ήταν μακριά από τους αγώνες και ότι τα βήματα που έκανε στον προσομοιωτή μεταφράζονται και στην πίστα. Οι χρόνοι του κατά τη διάρκεια της δοκιμής των ελαστικών ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή δοκιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα φέρει το υπόλοιπο της σεζόν για τον Daniel, ως δανεικός στη Scuderia AlphaTauri.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...