Με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Mobileye το Polestar 4

Σχετικά άρθρα

Η Polestar ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Mobileye, την θυγατρική της Intel, προκειμένου να κάνουν το Polestar 4 το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που θα διαθέτει την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της δεύτερης, που ονομάζεται Chauffeur. Αυτό θα ενσωματωθεί από την ECARX και θα έχει πιθανή εφαρμογή σε μελλοντικά οχήματα της Polestar.

Το Polestar 4, οι παραγγελίες του οποίου ανοίγουν σήμερα στην Κίνα και παγκοσμίως από το 2024, θέτει τα θεμέλια για αυτήν την τεχνολογία διαθέτοντας εξαρχής ένα ADAS που βασίζεται στο Mobileye SuperVision. Οι πρώτες παραδόσεις στην Κίνα αναμένονται πριν από το τέλος του 2023.

Όταν λανσαριστεί τα επόμενα χρόνια, το Chauffeur αναμένεται να προσφέρει αυτόνομη οδήγηση από σημείο σε σημείο σε αυτοκινητόδρομους, καθώς και αυτοματοποιημένη οδήγηση για άλλα περιβάλλοντα. Η Mobileye παράγει κορυφαία τεχνολογία προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), τα οποία είναι ήδη τοποθετημένα σε περισσότερα από 150 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...