Το εσωτερικό των νέων Skoda Kodiaq και Superb

Σχετικά άρθρα

Η Skoda έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό των νέων γενιών του Kodiaq και του Superb, με τα δύο αυτοκίνητα να έχουν προγραμματιστεί να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10″, head-up display, οθόνη αφής 13″ στο κέντρο του ταμπλό, ενώ υπάρχουν και φυσικά κουμπιά. Μικρές οθόνες 1,25″ (3,2 εκατοστών) υπάρχουν στα ρυθμιστικά του συστήματος κλιματισμού και στον πολυλειτουργικό περιστροφικό διακόπτη, που η εταιρία τα ονομάζει Smart Dials.

Οι δύο εξωτερικοί διακόπτες ελέγχουν την θερμοκρασία του οδηγού και του συνοδηγού, την θέρμανση των καθισμάτων και τον αερισμό των καθισμάτων.

Μέσω του κεντρικού διακόπτη μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η ταχύτητα του ανεμιστήρα, η κατεύθυνση του αέρα, ο έξυπνος κλιματισμός, το ζουμ στους χάρτες και οι λειτουργίες οδήγησης. Το κεντρικό Smart Dial διαμορφώνεται μέσω του μενού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με τον οδηγό να εναλλάσσει τις λειτουργίες πατώντας το κουμπί.

Διάβασε επίσης

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Skoda Kodiaq

Η Skoda έχει μεταφέρει τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρονται περισσότεροι χώροι αποθήκευσης στη κεντρική κονσόλα. Να σημειωθεί πως τόσο το νέο Superb, όσο και το νέο Kodiaq θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με DSG αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Διάβασε ακόμη

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Skoda Superb

Επιπλέον υπάρχει κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός, καθίσματα με λειτουργίες μασάζ, τέσσερις θύρες USB-C 45 W και μια θύρα USB-C 15 W στη περιοχή του κεντρικού καθρέπτη, με τα αυτοκίνητα να φέρουν και ασύρματη βάση φόρτισης smartphone στα 15W, με το Kodiaq να έχει ενεργή ψύξη για δύο συσκευές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Skoda μας δείχνει τα σκίτσα του Enyaq RS Race concept

H Skoda ετοιμάζει το Enyaq RS Race concept, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο που βασίζεται στο Enyaq Coupe vRS και διερευνά τις δυνατότητες βιωσιμότητας στον μηχανοκίνητο...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...