Η Porsche παρουσιάζει την τρίτη plug-in υβριδική έκδοση της Cayenne

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Απρίλιο, η Porsche αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne, με τη γερμανική εταιρία να εξοπλίζει από το λανσάρισμα του μοντέλου την plug-in υβριδική έκδοση. Αυτή συνδυάζει τον 3,0-λιτρο V6 κινητήρα με έναν νέο ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 176 ίππων. Συνδυαστικά, το σύνολο αποδίδει 470 άλογα, με την μπαταρία των 25,9 kWh να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 90 χλμ (WLTP).

Στα τέλη του Αυγούστου, η Porsche παρουσίασε την Cayenne Turbo E-Hybrid, η οποία είναι η δυνατότερη έκδοση της Cayenne που έχει κατασκευάσει έως σήμερα η γερμανική εταιρία, καθώς το plug-in υβριδικό σύνολο συνδυάζει τον 4,0-λίτρο twin-turbo V8 κινητήρα, απόδοσης 599 ίππων και τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 176 άλογα. Συνδυαστικά, το σύνολο παράγει 739 άλογα με 950 Nm ροπής και αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 25,9 kWh, που χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 73 χιλιόμετρα (82 χλμ εντός πόλης).

Φτάνοντας στο σήμερα, η η Porsche προσφέρει στο ανανεωμένο μοντέλο μια τρίτη plug-in υβριδική έκδοση. Ο λόγος για την Cayenne S E-Hybrid, η οποία συνδυάζει τον 3-λιτρο turbo V6 κινητήρα, απόδοσης 353 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα 176 ίππων. Συνδυαστικά, το σύστημα παράγει 519 ίππους και 750 Nm ροπής και είναι σε θέση να επιταχύνει το μεγάλο SUV από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,7 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 263 χλμ/ώρα.

Η ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 25,9 kWh, που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 90 χλμ (WLTP) σε αστικές συνθήκες. Αυτή φορτίζει με τον ενσωματωμένο AC φορτιστή 11 kW και χρειάζεται μόλις 2.5 ώρες.

Η Cayenne S E-Hybrid εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση δύο θαλάμων και δύο βαλβίδων, που προσφέρει αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη άνεση, δίνοντας σου τη δυνατότητα για πολλές ρυθμίσεων.

Η Porsche αναφέρει ότι η Cayenne S E-Hybrid είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία και οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...