Διέρρευσε το BYD Yuan UP, νέο συμπαγές ηλεκτρικό SUV

Σχετικά άρθρα

Η BYD δεν αρκείται στο να επαναπαύεται στις δάφνες της, καθώς σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα μοντέλα, επεκτείνοντας τη γκάμα της σε ένα μεγαλύτερο εύρος τιμών, για να κυριαρχήσει στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων τόσο εντός Κίνας, όσο και παγκοσμίως. Και το Yuan UP μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η BYD για να κλείσει όποιο κενό έχει η γκάμα της.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV διέρρευσε πρόσφατα από το Υπουργείο Πληροφορικής της Κίνας (MIIT), το οποίο είναι ο τελευταίος σταθμός στη διαδικασία έκδοσης έγκρισης τύπου για αυτοκίνητα που πωλούνται στη Κίνα. Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μπορούμε να δούμε την εμφάνιση του νέου μοντέλου καθώς και να μάθουμε ορισμένες των προδιαγραφών του πριν αυτό κυκλοφορήσει σύντομα.

Το BYD Yuan UP είναι ένα μικρό μοντέλο, με μήκος 4,3 μέτρα, με την κίνηση να προέρχεται από έναν μόνο κινητήρα που παράγει είτε 93 είτε 174 ίππους. Το πιο σημαντικό είναι το Yuan UP φαίνεται να μοιράζεται τον βασικό του κινητήρα του BYD Dolphin.

Κλείνοντας. η τιμή του BYD Yuan UP στην Κίνα εκτιμάται ότι θα ξεκινά από περίπου 13.000 ευρώ, δηλαδή λίγο πάνω από το BYD Seagull των περίπου 10.240 ευρώ και κάτω από την τιμή των 14.900 ευρώ του Dolphin.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...