Ferrari: Το μονοθέσιο του 2024 θα είναι έχει 95% διαφορετικά εξαρτήματα από το φετινό

Σχετικά άρθρα

Ο Frederic Vasseur αποκάλυψε πως το επόμενο μονοθέσιο της Scuderia θα είναι τελείως διαφορετικό συγκριτικά με το φετινό, σε ότι αφορά τα εξαρτήματά του. Το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας θα παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου, με τον Vasseur να λέει γι’αυτό:

Δεν ξέρω αν η επανάσταση είναι η σωστή λέξη. Έχουμε τους ίδιους κανονισμούς τρία συνεχόμενα χρόνια που δεν μπορείς να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Είναι θέμα δέκατων του δευτερολέπτου.

Σίγουρα, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα σε αυτό, δεν υποτιμούμε το βήμα. Αλλάζουμε το 95% των εξαρτημάτων του μονοθεσίου, οπότε μπορείτε να θεωρήσετε ότι είναι μια επανάσταση, δεν ξέρω αν θα είναι.

Η προσδοκία είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας, κάνουμε ένα καλό βήμα μπροστά. Αλλά τελικά, είναι πάντα θέμα σύγκρισης, μπορείς να βελτιωθείς κατά 100 βήματα, αλλά αν οι άλλοι βελτιωθούν κατά 120, θα φαίνεσαι ανόητος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...