Η McLaren παρουσίασε τον φετινό χρωματισμό των μονοθεσίων της

Σχετικά άρθρα

Η McLaren έγινε η πρώτη ομάδα που παρουσίασε τον χρωματισμό που θα φέρουν τα φετινά της μονοθέσια. Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με την McLaren να διατηρεί το πορτοκαλί ως κύριο χρώμα, έχοντας πολλά άβαφα carbon μέρη, δημιουργώντας έναν δίχρωμο συνδυασμό.

Τα νούμερα των πιλότων είναι σε νίκελ, όπως συνέβαινε στα μονοθέσια της από το 2006 έως το 2014. Η ομάδα διατηρεί το δίδυμο των πιλότων της, Lando Norris και Oscar Piastri, με την McLaren να έχει προσλάβει δύο σημαντικούς μηχανικούς, τον David Sanchez, πρώην Head of Vehicle Concept και Head of Operations στον τομέα της αεροδυναμικής της Ferrari και τον Rob Marshall που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και του υπεύθυνου για τη μηχανική και τη σχεδίαση.

Ο Sanchez που ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των μονοθεσίων της Ferrari, των F1-75 και SF-23, βρισκόταν στο Maranello για περισσότερα από 10 χρόνια.

Ο Sanchez ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα της εποχής της Ferrari υπό τον Mattia Binotto και πιστώθηκε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της ομάδας στις πρώτες θέσεις, καθώς μαζί με τον Simone Resta μετέτρεψαν την SF-70H σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο που πάλευε για νίκες.

Ο Marshall αναλαμβάνει τη θέση του James Key και βρίσκεται στην τεχνική εκτελεστική ομάδα της F1, μαζί με τον Peter Prodromou και τον David Sanchez, με αναφορά απευθείας στον επικεφαλής της ομάδας Andrea Stella.

Θα υποστηριχθεί από τον Neil Houldey στον νεοσύστατο ρόλο του αναπληρωτή τεχνικού διευθυντή. Ο Marshall μετακόμισε στη McLaren μετά από 17 χρόνια με τη Red Bull, κατέχοντας -κυρίως- τη θέση του επικεφαλής μηχανικής, με τη McLaren να περιγράφει τον διορισμό του ως ένα από τα θεμελιώδη βήματα που έκανε η ομάδα για να υποστηρίξει το ταξίδι της προς το εμπρός μέρος του grid.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...