Και νέα διαρροή για το Volkswagen Golf facelift

Σχετικά άρθρα

Η επίσημη παρουσίαση του ανασχεδιασμένου Volkswagen Golf θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, αλλά διέρρευσαν για ακόμα μια φορά φωτογραφίες του μοντέλου, οι οποίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας του press kit αλλά και του διαφημιστικού promo του μοντέλου.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής σχεδιασμού της VW, Andreas Mindt, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα σκίτσα σχεδιασμού του ανανεωμένου Golf, που μας δείχνουν τις μικρές αλλαγές που θα φέρει το μοντέλο.

Το 2024, η Volkswagen γιορτάζει την 50ή επέτειο του Golf, με την ανανεωμένη έκδοση της 8ης γενιάς του μοντέλου, να είναι η τελευταία γενιά του Golf με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όπως άφησε να εννοηθεί ο CEO της εταιρείας Thomas Schafer.

Εξωτερικά υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένη γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό το μοντέλο θα αποκτήσει υλικά υψηλότερης ποιότητας, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12,9″ και ευκολότερο χειρισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,4″, με τα κουμπιά αφής στο τιμόνι και στο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού να αντικαθίστανται από φυσικά κουμπιά.

Όλες οι ανανεωμένες εκδόσεις του Golf θα προσφέρονται αποκλειστικά με DSG αυτόματο κιβώτιο, ως μέρος των προσπαθειών της VW για περαιτέρω μείωση των μέσων εκπομπών CO2 του στόλου της.

Θα χρησιμοποιούν την MQB Evo πλατφόρμα, με τα Golf eHybrid και Golf GTE να αποκτούν τον turbo 1.500άρη eTSI Evo EA211 κινητήρα, αφήνοντας στο παρελθόν τον 1.400άρη TSI EA211 των σημερινών μοντέλων.

Σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα νέας γενιάς και ένα ενημερωμένο πακέτο ηλεκτρονικών, το eHybrid θα δυναμώνει στα 215 άλογα, ενώ το GTE θα φτάσει στα 260 άλογα.

Μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας λέγεται επίσης ότι θα παρέχει και στα δύο μοντέλα ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων στον κύκλο μέτρησης WLTP.

Όλοι οι κινητήρες θα διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των 2.0 TSI EA888 των Golf GTI και Golf R και του 2.0 TDI EA888 του Golf GTD.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...