Νέο συμβόλαιο για τον James Allison που λέει πως το νέο μονοθέσιο δεν έχει “κακό” πίσω μέρος όπως το περσινό

Σχετικά άρθρα

Ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes-AMG F1, James Allison υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα, με τον 55χρονο να αντικαθιστά πέρυσι τον Mike Elliott ο οποίος στη συνέχεια έφυγε από την ομάδα.

Ο James Allison σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως το φετινό μονοθέσιο της ομάδας, όπως δείχνουν οι προσομοιώσεις, απαλλάχτηκε από το “κακό” πίσω μέρος του περσινού μονοθεσίου, προσθέτοντας:

Είναι αδύνατο αυτή την εποχή του χρόνου να μην έχεις ανησυχία, σε συνδυασμό με ενθουσιασμό, σε συνδυασμό με φόβο. Αυτά είναι πάντα τα συναισθήματα που νιώθεις, φαντάζομαι το ίδιο νοιώθουν ακόμα και στη Red Bull. Μετά από ένα χρόνο τόσο καλής απόδοσης, δεν θα κοιμούνται ήσυχοι στα κρεβάτια τους γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα προσφέρουν όλοι οι άλλοι.

Ωστόσο, αυτό για το οποίο ελπίζουμε είναι ότι ορισμένα από τα πιο μοχθηρά χαρακτηριστικά του πίσω μέρους του αυτοκινήτου μας θα είναι λίγο πιο φιλικά προς εμάς και ο χειρισμός του αυτοκινήτου θα είναι πιο ευχάριστος. Αυτά είναι όλα σε προσομοίωση, αλλά παρ’ όλα αυτά έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει κάποιο κέρδος εκεί.

Πέρα από αυτόν τον [χειρισμό], έχουμε κατά νου να κάνουμε το μονοθέσιο πιο ελαφρύ και να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην άσφαλτο. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε λίγο ώθηση από την πλευρά της μονάδας ισχύος. Αν αυτά είναι αρκετά ο χρόνος θα δείξει. Ωστόσο, θα είναι ενδιαφέρον γιατί είδαμε κάποια πράγματα που ξέραμε ότι ήταν προβλήματα. Υποθέσαμε ποιος ήταν ο λόγος για αυτά τα προβλήματα και κάναμε τις απαραίτητες διορθώσεις. Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο ακριβείς ήμασταν με αυτή τη διάγνωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα