Max Verstappen: Ο πατέρας μου δεν είναι ψεύτης

Σχετικά άρθρα

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο GP της Σαουδικής Αραβίας, ο Max Verstappen μπορεί να αρνήθηνε να επιλέξει πλευρά στη κόντρα του πατέρα του με τον Christian Horner, αλλά δηλώνοντας πως ο πατέρας του δεν είναι ψεύτης, έκανε σαφές το ποιον υποστηρίζει.

Ο Ολλανδός απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε:

Είμαι ο οδηγός, δεν ξέρω τι συμβαίνει ψηλότερα. Αλλά από την πλευρά μου, έχω συμβόλαιο να επικεντρωθώ στην πλευρά των επιδόσεων των πραγμάτων. Σε αυτό θα επικεντρωθώ και αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό που έχει ειπωθεί στο Μπαχρέιν από όλους είναι να το αφήσουμε πίσω και ελπίζουμε να έχουμε ένα πιο ήσυχο Σαββατοκύριακο εδώ.

Υποθέτω ότι [ο Jos] ένιωθε ξεκάθαρα έτσι. Αλλά από την πλευρά μου, δεν έχει σημασία να είμαι από τη μία ή την άλλη πλευρά. Ως γιος του πατέρα μου θα ήταν περίεργο να είμαι σε διαφορετική πλευρά [από αυτόν]. Αλλά θέλω απλώς να εστιάσω στην πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσω λιγότερο για το τι κάνουμε εκτός πίστας παρά για την πραγματική απόδοση. Έχουμε ένα υπέροχο αυτοκίνητο και ανυπομονούμε για μια υπέροχη χρονιά.

Όλοι γενικά, ακόμα κι αν έχετε επιχειρήματα ή όχι, πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να επιλυθούν. Όλοι είναι αρκετά άντρες και με σεβασμό ο ένας στον άλλον. Δεν συμφωνώ πάντα με τα πράγματα γενικά στη F1, και γι’ αυτό είναι καλό να κάνουμε μια συζήτηση για τα πράγματα. Ίσως συμφωνείτε πως διαφωνείτε μερικές φορές. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές σε μια σχέση. Έτσι πάει.

Από το πώς ξέρω τον πατέρα μου ήδη από τα καρτ, ο μπαμπάς μου είναι πολύ ειλικρινής. Δεν είναι ψεύτης, αυτό είναι σίγουρο.

Ωστόσο ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν βλέπει κανένα λόγο για τον οποίο θα ήθελε να φύγει σήμερα από την Red Bull, αφού όπως είπε για όσο καιρό η ομάδα του προσφέρει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, τότε θα είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...