Νέα Lotus Elise το 2020

Σχετικά άρθρα

Lotus Super Elise (1)

O CEO της Lotus, Jean-Marc Gales επιβεβαίωσε πως η εταιρία του θα βγάλει τη νέα γενιά της Elise το 2020. Η νέα Elise θα είναι το πρώτο νέο μοντέλο της Lotus από τότε που ο Gales ανέλαβε τα ηνία της εταιρίας, με το μοντέλο να αυξάνεται ελαφρώς σε διαστάσεις, αλλά θα ζυγίζει λιγότερα από 1.000 κιλά.

Η νέα γενιά της Elise θα κατασκευαστεί πάνω σε μια ενημερωμένη έκδοση του αλουμινένιου σασί της εταιρίας, με το μοντέλο να αναπτύσσεται και για να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς των Η.Π.Α. Στόχος της Lotus είναι να πουλά 4.000 μονάδες ετησίως, με τον Gales να προσθέτει πως η επόμενη γενιά της Exige θα βγει στην αγορά το 2022. Προτού η Lotus παρουσιάσει τα δύο της νέα μοντέλα, συνεχίζει την ανάπτυξη και την βελτίωση των τωρινών γενιών των Elise, Exige και Evora.

Lotus Super Elise (2)

Η Lotus θα παρουσιάσει κέρδη για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, μιας και αναμένει να πουλήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του έτους, λόγω της αύξησης των πωλήσεων της διεθνώς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...