stonetestarossa-1-custom

Όχι δεν είναι το sport αυτοκίνητο του Fred από τους Flintstone – αν και θα μπορούσε να είνα. Το παραπάνω γλυπτό φιλοτεχνήθηκε από τους Daniel Gregory και Dewar Gicque, καλλιτέχνες στο επάγγελμα που ως τώρα έχουν σχεδιάσει Nike παπούτσια, ΒΜΧ ποδήλατα, ηλεκτρικές κιθάρες, πατίνια καθώς και κράνη μηχανών όλα από ξύλο! Η δουλειά του εκθέτεται σε όλο τον κόσμο αλλά αυτό μας τράβηξε της προσοχή. Οι δύο καλλιτέχνες λοιπόν πήραν κάποια κομμάτια πέτρας και τα μετέτρεψαν σε μία Ferrari Testarossa. Εντάξει δεν είναι και πολύ λεπτομερής αλλά είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ακολουθούν.

[Πηγή: Artforum, leblogauto, BilNorge, today and tomorrow, dalbera, daniel dewar & grégory gicquel, autoblog.com]

 • Καλησπέρα, δεν ήξερα κάποιο μαιλ σου για να σου στείλω, όταν πατάω πάνω στα δημοφιλή post για να τα δώ μου βγάζει error 404, στο λέω γιατί μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει !!.

 • Σ’ ευχαριστώ πολύ Τάσο! Πολύ καλή παρατήρηση! Θα το διορθώσω άμεσα (βρήκα τι φταίει!).
  Από χθες δουλεύουμε πάνω στην εμφάνιση του autoblog, αφού την είχαμε παραμελήσει τελείως! Πως σου φαίνεται; Σε κάθε περίπτωση, το mail που μπορείς να μας στείλεις, είναι info παπάκι autoblog τελεία gr. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!

 • Γενικότερα είμαι θαυμαστής του blog :) Μου αρέσει πιο πολύ η νέα εμφάνιση, είναι αρκετά πιο προσεγμένη, αν και θα ήθελα να δω και ένα Logo autoblog να πω την αλήθεια.

  Πάντως έχεις φοβερή ποιότητα στα post σου και σε διαβάζω καθημερινά:) Νομίζω οτι έχεις το πληρέστερο site για cars στην Ελλάδα, παρόλο που δεν έχεις πολύ καιρό που δημιούργησες το autoblog.gr . Ανανεώνεσαι καθημερινά με πολλά και ενδιαφέροντα post και πολλές φωτογραφίες.

 • ευχαριστούμε τάσο για τα καλά σου λόγια! :D

  το logo ετοιμάζεται σιγά σιγά (δεν θέλουμε να είναι κάτι πρόχειρο)

  αν έχεις καμία καλή πρόταση στείλτην στον @ngel ;)

 • Τάσο, κατ’ αρχάς σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Να σου πω ότι και το logo σιγά σιγά ετοιμάζεται, αλλά δεν είμαστε γραφίστες και ότι κάνουμε το κάνουμε ερασιτεχνικά και μόνοι μας.

  Όσον αφορά τη ποιότητα των post ξέρω καλά ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί και ακριβείς σε αυτά που γράφουμε, αφού πρώτος στόχος είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και ακολουθεί το σωστά γραμμένο και περιεκτικό κείμενο που προσπαθούμε να παρέχουμε!

  Το autoblog δεν είναι one-man-show, αλλά… two! Δεν είμαστε ούτε περιοδικό, ούτε δημοσιογράφοι! Απλά δύο παιδιά που αγαπάνε το αυτοκίνητο και σκέφτηκαν να καλύψουν ένα μεγάλο κενό που είχε η χώρα μας σε αυτό τον τομέα.

  Επειδή ξέρω τη δουλειά σου από εποχής techblog αλλά και μέχρι σήμερα που δουλεύεις τόσο αρμονικά με το Γιάννη στο xBlog, η γνώμη σου για τη δουλειά μας έχει μεγάλη βαρύτητα και στα καλοπροαίρετα σχόλιά σου θα δίνουμε πάντα μεγάλη προσοχή.

  Θα χαρώ να διαβάσω τις ιδέες και τις προτάσεις σου ώστε το autoblog να γίνει ακόμα καλύτερο. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι!

 • Και κάτι ακόμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας και σε αυτό θα είμαστε πολύ συνεπείς, είναι οι πηγές μας. Πάντα βάζουμε τη πηγή από όπου διαβάσαμε κάτι ή πήραμε κάποια φωτογραφία. Στο xblog παλιότερα είχα αφήσει σχόλιο για το φαινόμενο αυτό λέγοντας πόσο με ενοχλεί που “μεγάλοι” bloggers “δανείζονται” υλικό χωρίς να αναφέρουν πηγές. Το ίδιο ισχύει και για τα sites αυτοκινήτου στη χώρα μας, αφού πουθενά και ποτέ δε θα δεις πηγές. Πραγματικά ελπίζω η κατάσταση αυτή να αλλάξει, αφού ήδη έχουμε παρατηρήσει άλλα αυτοκινητιστικά sites να “δανείζονται” αποσπάσματα ή και ολόκληρα posts από εμάς, χωρίς να μας βάζουν ως πηγή. Δεν μας ενοχλεί κάτι τέτοιο προφανώς, αφού δε παρέχουμε πρωτογενή πληροφορία, αλλά δε παύει να αποτελεί λογοκλοπή ένα τέτοιο φαινόμενο!

  • kai καπωσ ετσι ολα ξεκινησαν?????? keep going!!!!!!!  :-)

  • λολ!!!!!!! που το ξέθαψες αυτό;;;;;;;;;

  • από το σωστά δομημένο blog…
   ήταν στα σχετικά θέματα από την testarossa που πετούσε φωτιές!!!
   ο μπάμπης ψαχουλέυει το blog!!!

  • axaxaxaxaaxaxaxxa
   ta διαβαζω φιλοσ γιατι καμια φορα στελνω κανα λινκ στον ΑΒ και μου στελνει απαντηση οτι το εκανε με ημερομηνια αρ8ρου αστα!!!!!  αδιαβαστο με στελνει!!!!  αχαχαχαχαχ

  • axaaxaxaxxa
   οταν δεν εχω τι να διαβασω αλλο διαβαζω και τα σχετικα αρ8ρα απο κατω!!!!!  :-P
   kai diabasa ta sxolia…. και σκεφτομουν πωσ ηατν στην αρχη το blog!!!!
   ουτε logo eixe e??? κα8ε αρχη και δυσκολη….. :-))

  • ε ναι.τότε είχαμε κάτι πολύ λιτό με γραμματοσειρά μόνο :P