GTA Concept

Σχετικά άρθρα

gta-concept-2

Η GTA Motors θα παρουσιάσει το πρώτο ισπανικό supercar στα τέλη Απριλίου μετά από 3 χρόνια ανάπτυξης και δοκιμών. Το πρωτότυπο ως τώρα έχει όνομα GTA Concept αλλά το πραγματικό του όνομα θα αποκαλυφθεί και αυτό μαζί με την επίσημη παρουσίαση του. Το αυτοκίνητο θα έχει έναν κινητήρα V10 που αποδίδει 780 άλογα με 92 κιλά ροπή ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω σειριακού αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 350 χλμ/ώρα.

Το σασί του αυτοκίνητου έχει κατασκευαστεί από carbon, αλουμίνιο και τιτάνιο ενώ έχουν τοποθετηθεί ειδικές αναρτήσεις ώστε ο κάθε κάτοχος του να μπορεί να βρίσκει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο φορά 19″ ζάντες μπροστά με λάστιχα 255/35 και 20″ πίσω με λάστιχα 335/35 ειδικά σχεδιασμένα από την Pirelli για την GTA. Μέσα στις ζάντες “κρύβονται” οι μεγάλοι αεριζόμενοι κεραμικοί δίσκοι που συνεργάζονται με το ABS. Εξωτερικά ξεχωρίζει η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή που έχει ένα πατενταρισμένο σύστημα υγρών κρυστάλλων που προσφέρει την απαραίτητη σκίαση και τον κατάλληλο φωτισμό. Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί μόνο σε 99 μονάδες με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

[Πηγή: GTA Motors | via: worldcarfans]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...