Audi R15+ TDI 2010

Σχετικά άρθρα

Μετά τις πρώτες πληροφορίες, η Audi έδωσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες με την νέα αγωνιστική περιβολή για το νέο Audi R15+ TDI. Η κυριότερη αλλαγή στο μοντέλο του 2010 βρίσκεται στο μπροστά αεροδυναμικό πακέτο όπου οι άνθρωποι της Audi δηλώνουν ότι δίνει στο αγωνιστικό περισσότερη κάθετη δύναμη σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Τα φετινά χρώματα είναι το κόκκινο, ασημί με αρκετά carbon κομμάτια να έχουν μείνει άβαφα. Το R15 Plus εφοδιάζεται με τον γνωστό diesel V10 5.5 λίτρων αποδίδοντας 600 άλογα. Οι δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου έχουν ήδη ξεκινήσει με τα πρώτα χιλιόμετρα να έχουν γραφτεί τον Μάρτιο στην ιδιωτική πίστα της Audi στην πόλη Neustadt της Γερμανίας καθώς και στον αγώνα του Sebring της Φλόριντα όπου έτρεξε 5 ημέρες καλύπτοντας συνολικά 5.500 χλμ χωρίς να προκύψουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Επίσης θα λάβει μέρος στον στον 8ωρο αγώνα του Le Castellet της Γαλλίας στις 11 Απριλίου και στον 10ωρο αγώνα του Spa του Βελγίου στις 8 Μαΐου, προτού λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα του Le Mans στη Γαλλία στις 12-13 Ιουνίου. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: Audi]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...