Ήταν καιρός για μια μεγάλη αλλαγή, δε συμφωνείς; Έτσι αποφασίσαμε να αλλάξουμε εντελώς το look του AutoBlog και να προχωρήσουμε σε κάτι πιο μοντέρνο που να ταιριάζει περισσότερο στο ύφος μας. Θέλαμε κάτι εντυπωσιακό για αυτό που θα ονομάζαμε v3 και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το καταφέραμε! Μην ξεχνάς ότι αυτό που έχουμε στο βάθος του μυαλού μας όταν αναφερόμαστε στο AutoBlog, δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα, και γι αυτό το blog βρίσκεται ακόμα σε beta, και πλέον στη τρίτη του έκδοση.

Όντας beta, είναι λογικό να υπάρχουν bugs που χρειάζονται διόρθωση σε αυτή τη νέα έκδοση και εδώ θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου! Αν εντοπίσεις κάτι που δε λειτουργεί σωστά, θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να μας το αναφέρεις ώστε να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό! Οι εργασίες για αυτό που βλέπεις να “ντύνει” το αγαπημένο σου blog κράτησαν πάνω από δύο μήνες και μεσολάβησε η έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι όπου έπρεπε να σταματήσουμε τις εργασίες του σχεδιασμού για να σου μεταφέρουμε τα νέα απο τη Γαλλία. Ελπίζουμε ο χρόνος που αφιερώσαμε να άξιζε το κόπο και το νέο look του AutoBlog να σου αρέσει όσο και σε εμάς.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, τις προτάσεις, αλλά και τις παρατηρήσεις σου, για να κάνουμε το AutoBlog ακόμα καλύτερο!