Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, ότι η Nissan ετοιμάζει το Murano CrossCabriolet, και λίγες ημέρες προτού ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης του Los Angeles, έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του αυτοκινήτου.

Σε σχέση με το Murano που ξέρουμε, όλα είναι διαφορετικά από την μπροστά κολόνα και πίσω. Το παρμπρίζ έχει μεγαλύτερη κλίση, υπάρχουν μόνο δύο πόρτες ενώ το πίσω μέρος έχει επανασχεδιαστεί και θυμίζει πολύ αυτό του 370Z Roadster. Η Nissan υπόσχεται ότι θα μπορεί να μεταφέρει άνετα 4 ενήλικες επιβάτες και θα έχει αρκετό χώρο αποσκευών ακόμη και με την οροφή ανοικτή

Μηχανικά πιθανότατα θα εφοδιάζεται με τον V6 3.5 λίτρων απόδοσης 264 ίππων με 33 κιλά ροπής ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο CVT με την κίνηση να μεταφέρεται στην στάνταρ έκδοση μόνο στους μπροστά τροχούς, με την τετρακίνηση να είναι διαθέσιμη στον επιπλέον εξοπλισμό. Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα μέσα στο 2011 .

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, στις 17 Νοεμβρίου όπου ξεκινά η έκθεση.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

2011 NISSAN MURANO CROSSCABRIOLET

World Debut – Nov. 17th at the Los Angeles Auto Show

The world’s first all-wheel drive crossover convertible, delivers the open-air exhilaration of a convertible while extending the versatility of the Murano in exciting new ways. With room for four adults, space for golf bags or luggage (even with the top down), and a premium level interior, the Murano CrossCabriolet represents a breakthrough in concept and design. Set to go on sale in early 2011.

[/learn_more]