Η τρέχουσα, τρίτη γενιά του Dodge Challenger κυκλοφορεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από τις αρχές του 2008, με την αμερικάνικη εταιρία να προσφέρει το pony car μόνο σε coupe έκδοση. Ωστόσο η Fair Oaks Motors από την Virginia ετοίμασε ένα cabrio Challenger SRT Hellcat και το πουλά ζητώντας 94.995 δολάρια.

Η εταιρία δεν είναι η μοναδική που έχει “πετσοκόψει” την οροφή του Challenger, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει αντίστοιχες προτάσεις από την Iverson Customs και την Drop Top Customs.

Η Fair Oaks Motors αναφέρει πως -πέρα από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν έχει οροφή- δεν υπάρχουν κάποιες άλλες αλλαγές. Το κόστος του αυτοκινήτου ανέρχεται σε 74.045 δολάρια, ενώ η μετατροπή του σε cabrio κοστίζει 20.950 δολάρια.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι και κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 6,2-λίτρων κινητήρας αποδίδει 707 άλογα με 881 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, κλιματιζόμενα καθίσματα σύστημα πλοήγησης με οθόνη 8,4″ και ηχοσύστημα της Harman Kardon με 18 ηχεία.