Τρία νέα αυτοκίνητα θα παρουσιάσει στο σαλόνι του Los Angeles η Nissan. Αρχικά η εταιρία θα παρουσιάσει το νέο πολυμορφικό Quest το οποίο θα εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα 3.7 λίτρων απόδοσης 304 ίππων με τις πωλήσεις του να στοχεύουν κυρίως στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού.

Εκτός από το Quest, η Nissan θα παρουσιάσει εκεί 2 πρωτότυπα, το Murano CrossCabriolet και το Ellure concept. Το πρώτο πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως τετρακίνητο crossover το οποίο θα διαθέτει ανοικτή οροφή και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Nissan θα μπορεί να μεταφέρει άνετα 4 ενήλικες επιβάτες και θα έχει αρκετό χώρο αποσκευών ακόμη και με την οροφή ανοικτή. Η Nissan θέλει να βγάλει το αυτοκίνητο στην παραγωγή μέσα στο 2011 και πιστεύει ότι θα κάνει μια αρκετά καλή πορεία.

Σε ότι αφορά το Ellure concept, το δελτίο τύπου δεν αναφέρει πολλά πράγματα πέραν ότι θα είναι ένα entry-level sedan. Τέλος, στο LA η Nissan θα παρουσιάσει και την έκδοση παραγωγής του Leaf EV το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα αρχικά στην Αμερική από τον προσεχή Δεκέμβριο με αρχική τιμής $32.780.

[Πηγή: Nissan]

* Η φωτογραφία του άρθρου δεν είναι πραγματική αλλά αποτελεί προϊόν photoshop.

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)