Ο νέος Stig του Top Gear είναι ο Tiff Needell !!!

Σχετικά άρθρα

Η ιστορία με τον Stig φαίνεται ότι περιπλέκεται ακόμη περισσότερο! Ο EX-Stig, Ben Collins μετά την αποκάλυψη ότι αυτός κρυβόταν πίσω από την λευκή στολή, μετακόμισε στην “απέναντι” εκπομπή Fifth Gear. Έλα όμως που αυτός που τελικά τον αντικατέστησε δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή του Fifth Gear, Tiff Needell.

Όσο ειρωνικό και αν ακούγεται, ο Needell είναι αυτός που πήρε την θέση του Stig, έστω και προσωρινά στο Top Gear. Και εξηγούμαι. Ο Needell επιστρέφει στην εκπομπή μετά από 9 χρόνια απουσίας αφού το συμπαρουσίαζε από το 1987 μέχρι το 2001 όπου αποχώρησε από την εκπομπή.

Ο Tiff λοιπόν, θα είναι αυτός που θα διδάξει τον Danny Boyle, σκηνοθέτη της ταινίας Slumdog Millionaire τα μυστικά της πίστας του Top Gear ώστε να οδηγήσει το Reasonably Priced Car. Άνθρωπος της παραγωγής του Top Gear δήλωσε ότι ο Needell δεν θα είναι ο τελικός αντικαταστάτης του Stig αλλά τον αντικατέστησε προσωρινά αφού κάποιος έπρεπε να μάθει στον Boyle τα μυστικά της πίστας και ο Needell προσφέρθηκε να βοηθήσει.

[Πηγή: Mirror]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...