Tα 5 χειρότερα αυτοκίνητα σύμφωνα με τον Ben Collinns (Ex-Stig)

Σχετικά άρθρα

O Ben Collins κατά τα χρόνια που φορούσε την λευκή στολή του Stig στο Top Gear είχε την ευκαιρία να οδηγήσει πάρα πολλά αυτοκίνητα. Φυσικά ανάμεσα σε αυτά που οδήγησε υπήρχαν καλά αλλά και κακά αυτοκίνητα με τα 5 χειρότερα που οδήγησε να τα αναφέρει στο Αυστραλέζικο Drive.

Στη κορυφή της λίστας του Collins των χειρότερων αυτοκινήτων βρίσκεται η Alfa Romeo 8C Competizione. Ο Ex-Stig αναφέρει ότι όταν το είχανε δοκιμάσει η δυναμική του ήταν έτη φωτός πίσω από αυτό που έδειχνε. Όμορφο αυτοκίνητο αλλά πολύ κακοστημένο. Αμέσως επόμενο είναι το Fiat Multipla το οποίο το χαρακτηρίζει φρικτό εμφανισιακά με θλιβερές επιδόσεις. Ακολουθεί η Cadillac Escalade, το τεράστιο θηριώδες αμερικάνικο SUV το οποίο το χαρακτήρισε ότι είναι μόνο εμφάνιση αφού δεν μπορεί να κινηθεί καθόλου σε συνθήκες εκτός δρόμου.

Επόμενο στη λίστα του βρίσκεται η προηγούμενη γενιά του Dodge Charger, αφού σύμφωνα με τον Collins ήτανε πολύ βαρύ, με λίγη δύναμη και πολύ αργό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος στα 5 χειρότερα αυτοκίνητα για τον Ben Collins βρίσκεται το TVR Sagaris, το οποίο το θεωρεί φρικτά εμβληματικό για την TVR αλλά ο Jeremy Clarkson έχει αντίθετη γνώμη για το αυτοκίνητο αυτό αφού είχε δηλώσει ότι του αρέσει αρκετά.

[Πηγή: Drive.com.au]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...