Η McLaren διαθέτει στις τάξεις της δύο από τους καλύτερους οδηγούς της Formula 1. Πολλοί το θεωρούν εξαιρετικό οδηγικό δίδυμο, διότι είναι οδηγοί με διαφορετική φιλοσοφία, αλλά είναι και οι δύο πολύ γρήγοροι. Την ίδια άποψη έχει και ο John Surtees. Αν δεν τον ξέρεις, σου λέω ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει κατακτήσει παγκόσμια πρωταθλήματα στους δύο και τους τέσσερις τροχούς! Για τους οδηγούς της βρετανικής ομάδας δηλώνει:

Ο Lewis και ο Jenson αποτελούν μια εξαιρετική ομάδα. Πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Στον Lewis, έχεις έναν απίστευτα επιθετικό άτομο, και με τον Jenson, έχεις έναν πολύ εγκεφαλικό οδηγό αγώνων, πράγμα που φέρνει σταθερότητα στην ομάδα.

Ο Βρετανός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το 1964 με τη Ferrari, αναφέρθηκε και στους οδηγούς των άλλων κορυφαίων ομάδων.

Νομίζω ότι τώρα υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι καλά δομημένες. Η Red Bull, η McLaren, η Ferrari και η Mercedes, οι οποίες διαθέτουν εξαιρετικά οδηγικά δίδυμα.

Τέλος, ο 77χρονος μίλησε για τη σημασία των ιστορικών κυκλωμάτων και την ανάγκη να διατηρηθούν στο πρόγραμμα της Formula 1.

Είναι ζωτικής σημασίας να μείνουν πίστες ιστορικής σημασία, όπως το Spa. Ο χαρακτήρας και η ιστορία των κυκλωμάτων αυτών είναι πολύ σημαντικά για την παρουσία των σημερινών οπαδών.


[Πηγή: PVM]