Δεν είναι τελικά μόνο οι εργαζόμενοι της BMW που έχουνε μακριά χέρια, αλλά και οι Ιταλοί συνάδελφοι τους που εργάζονται στο εργοστάσιο Mirafiori της Fiat στο Τορίνο. Η αστυνομία συνέλαβε δύο εργαζομένους της ιταλικής εταιρίας υπό την υποψία ότι αυτοί είναι που έχουνε κλέψει τα ανταλλακτικά, ενώ 25 άτομα ακόμη διερευνόνται από την αστυνομία για το αν είχανε ανάμιξη.

Οι δύο τους έκλεβαν πολλά αξεσουάρ και ανταλλακτικά, όπως καθίσματα, τουρμπίνες, συστήματα φρένων και ταμπλό και τα έβαζαν σε σελίδες αγγελιών και δημοπρασιών στο internet, με πολύ χαμηλές τιμές, αποκομίζοντας οι δύο τους τα κέρδη. H Fiat δηλώνει ότι η συνολική ζημιά που έχει υποστεί από τους δύο εργαζομένους της, αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και το κατάλαβαν όταν πολύ αντιπρόσωποι άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι δεν έφταναν σε αυτούς τα ανταλλακτικά που είχανε παραγγείλει.

[Πηγή: Motori.it]

 • loeb

  Ρε αυτοι τους εκαναν καλοκαιρινους! 

  • ιταλοι τι περιμενεσ!!!! :-P

 • hellboy

  εδω ειχαν σηκωσει απο το μπαρι 5 παλετες με imac!!!!!!!!!!καθως ειχαν φτασει στα χερια μου αρκετες φορες απο tnt ιταλιας κουτια με μισα τα ipod touch(καθε κουτι ειχε απο 10).
  στα ανταλακτικα που ειχαν αφθωνα θα κολαγαν???!!!!!!!!

 • τα παλικάρια που αγόρασαν τα πράγματα από αυτούς μια χαρά έχουν βολευτεί κ δε πρόκειται να τους κάνει κανείς τπτ!

 • Mika

  Ayta einai….Italoi, mafia!!!Ouna fatsa ouna ratsa..
  Ante na xatheite brwmopaida..
  LOL….