Manager Kubica: Πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα το… αγωνιστικό μέλλον του Robert Kubica. Ο Πολωνός συνεχίζει την αποθεραπεία του και οδηγεί αυτοκίνητο δρόμου, όπως αποκάλυψε ο χειρουργός του, Δρ Igor Rossello, αλλά, σύμφωνα με τον manager του, Daniele Morelli, δεν μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε το πότε θα επιστρέψει ο 26χρονος στη Formula 1.

Ο Robert αισθάνεται καλά. Όλα είναι εντάξει. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του. Θα υπάρξει δήλωση από εμάς και την ομάδα της Renault, η οποία θα έχει σχέση με τα σχέδια για το μέλλον του, αλλά προς το παρόν, είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες. Στη συνέχεια, θ’ αξιολογήσουμε την κατάσταση, πριν από την τελική απόφαση.

Η ανάκαμψη του είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία έχει ορισμένα στάδια. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Robert θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα αποφασίσει: “Πολύ ωραία, μπορώ να οδηγήσω”. Υπάρχουν διάφορα βήματα που πρέπει να κάνει, και μόνο τότε θ’ αρχίσουμε να κάνουμε προβλέψεις.

Από τις παραπάνω δηλώσεις είναι φανερό ότι τίποτα δεν μπορούμε να λέμε ή να γράφουμε με βεβαιότητα σχετικά με την επιστροφή του Kubica το 2012. Υπάρχει, όμως, ακόμα ένα πολύ βασικό θέμα που αφορά τον Πολωνό. Όταν επιστρέψει, πόσο ανταγωνιστικός θα είναι; Και αν δεν είναι όπως ήταν, θα μπορέσει ν’ αποκτήσει τη χαμένη του ταχύτητα; Κι αν ναι, πότε; Ερωτήματα που, φυσικά, θα απαντήσει μόνο ο χρόνος…

[Πηγή: PAP | Photo Copyright: JOSE JORDAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...