Εγχειρίδιο για ασφαλή συμμετοχή σε μηχανοκίνητους αγώνες από τη FIA

Σχετικά άρθρα

H FIA έδωσε στη δημοσιότητα την πιο πρόσφατη έκδοση του “A Driver’s Guide to Safe Motorsport”. Ένας οδηγός δηλαδή για τους υποψήφιος οδηγούς αγώνων για ασφαλή μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι ένα μικρό και πολύ καλό βιβλίο, εάν σκέφτεσαι να εμπλακείς σε οποιαδήποτε μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και καλύπτει τα βασικά θέματα όπως, όπως κράνη, πυρίμαχες στολές, καλά παπούτσια κλπ αλλά και χαρακτηριστική προτροπή τη σωστή διαχείριση των πολύτιμων υγρών του σώματος σου και άδειασμα της κύστης και εντέρου, δηλαδή ότι είχε πει ο Kimi κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της αποχώρησης του Michael Schumacher το 2006.

Ο βιβλιαράκι είναι εικονογραφημένο με την τεράστια συντριβή του Sergio Perez στο φετινό το Grand Prix του Μονακό, που ουσιαστικά δείχνει πόσο πολύ έχει βελτιωθεί η ασφάλεια στα μηχανοκίνητα αθλήματα, αφού ο Pérez ήταν σχεδόν καλά μετά από αυτό ενω ο Karl Wendlinger το 1994 στο Grand Prix πάλι του Μονακό τον είχε θέσει σε κώμα για εβδομάδες και ουσιαστικά τελείωσε την καριέρα του Formula 1.

Μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή PDF από εδώ.

[Πηγή: FIA]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...