Η Mercedes R-Class σίγουρα δεν είναι το ποιο πετυχημένο μοντέλο των Γερμανών. Το αντίθετο μάλιστα. Εδώ και χρόνια δεν έχει πείσει το κοινό να το αγοράσει -αν εξαιρέσουμε τους Κινέζους- και έτσι η Mercedes πήρε την απόφαση να σταματήσει τις πωλήσεις της στην Αμερική, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα συνεχίσει να υπάρχει έως το 2015, αφού τότε θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης της. Αυτό δήλωσε ο Chrisitan Bokich, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι πωλήσεις της R-Class έχουνε συρρικνωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον δεν υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον γι’αυτή.

Ο εκπρόσωπος της Mercedes θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός αφού δήλωσε ότι υπάρχουν 3 πετυχημένα και δημοφιλή crossovers της Mercedes στην αγορά, μιλώντας ασφαλώς για τα M-Class, GL-Class και GLK.

[Πηγή: Motoramic]

 • Mika

  Giati den th stamatane mia kai kalh, den katalabainw…Entelws axrhsto aytokinhto kai kakasxhmo!!

 • Chris Anargyrou

  parado3os mou arese i R class

 • MitsosDaBest

  ΠΟΙΟΣ πολύτεκνος θα πάρει ένα άθλιο (για μένα) 7θέσιο με 85.000€;;;

  Με λίγα ακόμα παίρνεις Audi Q7 που ‘ναι πολύ καλύτερο.

  Πλάκα κάνουν στη Mercedes; Να πεις ~25.000€, ΟΚ.

 • freedoom1013

  Μια φουσκωμένη νεκροφόρα είναι αυτό το αμάξι. Για πολύ πλούσιους πολύτεκνους που θέλουν να έχουν Mercedes, αλλά δε γουστάρουν τα τζιπ, ώστε να πάρουν ένα GL.

 • Sciroccomaniac

  Εφόσον δεν υπάρχει κανένα επιχειρηματικό ενδιαφέρον για αυτήν,γιατί πρέπει να την παράγουν μέχρι το 2015??Μόνο για τους Κινέζους?Φάσκουν και αντιφάσκουν!Δηλαδή η επόμενη γενιά θα τονώσει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον ενώ παράλληλα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν τα 3 προαναφερθέντα crossovers?Μπα,χλωμό το κόβω…..