Η Toyota και η Subaru φαίνεται ότι έχει δώσει το πράσινο φως ώστε να βγούνε στη παραγωγή οι cabrio εκδόσεις των Toyota GT 86, Subaru BRZ και Scion FR-S. Μηχανικά η ανοικτή έκδοση δεν αναμένεται να έχει διαφορές και έτσι θα φορά τον 2.0-λιτρο D-4S boxer κινητήρα απόδοσης 200 ίππων με 205 Nm ροπής.

To Αμερικάνικο Car & Driver αναφέρει ότι οι δύο Ιαπωνικές εταιρίες σκέφτονται το ενδεχόμενο να βγάλουν στη παραγωγή και μερικά ακόμη πισωκίνητα μοντέλα. Θα βασίζονται πάνω στη πλατφόρμα των Toyobaru και ανάμεσα τους θα υπάρχει ένα τετράθυρο sedan και ένα μεγαλύτερο δίπορτο coupe. Το Sedan θα πωλείται με τα σήματα της Toyota και της Lexus, ενώ το Coupe θα είναι η απάντηση της Toyota απέναντι από τα Ford Mustang, Hyundai Genesis coupe και Chevrolet Camaro.

Τα αυτοκίνητα αυτά αναμένεται να φοράνε μεγαλύτερους κινητήρες με μεγαλύτερη απόδοσης. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η cabrio έκδοση των Toyobaru θα βγει στην αγορά είτε στα τέλη του 2013 είτε στις αρχές του 2014 ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα πρέπει να τα περιμένουμε 2 χρόνια αργότερα.

[Πηγή: Car & Driver | Rendering Photos: Theophilus Chin]