Montezemolo: Άπειρος ο Perez για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Την πόρτα της Ferrari θα βλέπει ο Sergio Perez και το 2013, αφού ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, Luca di Montezemolo, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο AFP, ανέφερε ότι ο Perez δεν έχει ακόμη την εμπειρία ώστε να αντικαταστήσει τον Felipe Massa την επόμενη σεζόν, ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα φορά τα κόκκινα της Scuderia, παρότι ο πρόεδρος της Ferrari τον στήριξε για ακόμη μια φορά.

O Montezemolo δήλωσε για τον Mεξικανό ότι είναι ένας πολύ καλός οδηγός, αλλά για να βρεθεί οποιοσδήποτε πιλότος στη Ferrari, πρέπει να έχει μεγαλύτερη εμπειρία από αυτόν. Έχει την δυναμική που τον φέρνει ανάμεσα στους υποψηφίους εκείνους που είναι πιθανό στο μέλλον να έχουνε μια θέση στη Ferrari, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο, είναι απίθανο να βρεθεί σε αυτή.

Ο Montezemolo ξεκαθάρισε ότι δεν έχουνε αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει με τον Massa για το 2013, αφού ποτέ η Ferrari δεν αποφασίζει στα μέσα της σεζόν, για τους πιλότους της. Ο Montezemolo στήριξε τον Massa για ακόμη μια φορά, λέγοντας, ότι καθώς το μονοθέσιο βελτιώνεται μέσα στη χρονιά, ο Massa θα πραγματοποιήσει καλύτερες εμφανίσεις, όπως έκανε και στο Μονακό. Πάντως εδώ και καιρό έχουνε γραφτεί φήμες ότι κοντά σε συμφωνία με την Ferrari είναι και ο Mark Webber. H Silly Season άρχισε να φουντώνει για φέτος.

[Πηγή: AFP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...