Ο σημαντικότερος αγώνας αντοχής της χρονιάς έχει ξεκινήσει εδώ και 2.30 ώρες σχεδόν, με την Audi να βρίσκεται μέχρι στιγμής στις πρώτες δύο θέσεις με τα R18 E-Tron Quattro, ενώ στη τρίτη θέση ακολουθεί η Toyota με το TS030 Hybrid.

Live streaming υπάρχουν αρκετά όπως το επίσημο Lemans-TV, το επίσημο streaming της Audi Motorsport, της Corvette, της Ferrari, το επίσημο ραδιόφωνο του Le Mans καθώς και το επίσημο της Nissan Motosport.


Live 24 Heures du Mans 2012 : lemans-tv.com από lemans-tv

Ανανέωση: Ο Antony Davidson διέλυσε ένα Toyota TS030 Hybrid ενώ πίεζε να φτάσει το πρώτο Audi. Ακούμπησε με μια Ferrari 458 Italia που οδηγούσε ο Piergiuseppe Perazzini, και είχε αποτέλεσμα να απογειωθεί και να σταματήσει πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες. Ο Davidson δεν τραυματίστηκε, αλλά μεταφέρθηκε στο ιατρείο της πίστας, ενώ προληπτικά θα μεταφερθεί και στο νοσοκομείο.

Το Safety Car έμεινε για σχεδόν 1 ώρα στη πίστα μέχρι να καθαρίσει από τα συντρίμμια ενώ αυτή τη στιγμή, 6 ώρες και 52 λεπτά μετά την έναρξη, προηγούνται τα δύο Audi R18 E-tron, ενώ στη τρίτη θέση ακολουθεί το άλλο Toyota TS030 Hybrid που έχει μείνει στον αγώνα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fzw5i14ewXY

http://www.youtube.com/watch?v=uHPZ56kTSK8

[Photo Copyright: REUTERS/Regis Duvignau]