Teaser Video Νο3: Mazda 6

Σχετικά άρθρα

Η Mazda έδωσε και τρίτο teaser video του νέου Mazda 6 το οποίο θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση του Παρισιού. Στο τρίτο video βλέπουμε το πίσω μέρος του αυτοκίνητου όπου διακρίνεται η ενσωματωμένη αεροτομή, τα πίσω φωτιστικά σώματα καθώς και τα διακοσμητικά χρωμίου.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το πρώτο τρίμηνο του 2013 και θα διαθέτει το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα i-ELOOP, που σε συνδυασμό με τον πετρελαιοκινητήρα SKYACTIV-D 2.2-λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, με το Mazda i-stop, το ελαφρύ και τεχνολογικά προηγμένο σασί και τη εξελιγμένη αεροδυναμική, θα κάνουν το νέο Mazda6 να έχει μικρές εκπομπές CO2 και αυτονομία έως 1.500 χλμ. Επίσης στην Αμερική έχει επιβεβαιωθεί ότι θα πωλείται με τον SKYACTIV-G βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, με την λογική ότι θα πωλείται με τον SKYACTIV-D πετρελαιοκινητήρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mazda CX-80

Η Mazda παρουσίασε σήμερα το νέο της επταθέσιο SUV, το CX-80, που αποτελεί το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο στην ευρωπαϊκή γκάμα της και τη νέα...