Οι Ιάπωνες της Οffice-Kείναι πλέον επίσημοι αντιπρόσωπος της ελβετικής FAB Design και μετά την γκρι ματ FAB Design SLR Roadster Desire, μας παρουσιάζουν την δική της εκδοχή της FAB Design McLaren MP4-12C Terso που πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο.

Οι αλλαγές των Ιαπώνων στο εξωτερικό περιορίζονται στην εισαγωγή αέρα στην οροφή και στη πίσω αεροτομή, ενώ στο εσωτερικό τοποθέτησαν μαύρη δερμάτινη οροφή με κόκκινες λεπτομέρειες και κροκό δέρμα στο κέντρο.

Οι Ελβετοί έχουνε τοποθετήσει στην MP4-12C νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά skirts, επανασχεδιασμένες πλαϊνές εισαγωγές αέρα και νέο πίσω προφυλακτήρας με ενσωματωμένο διαχύτη. Επίσης προστέθηκε νέα μεγάλη πίσω αεροτομή η οποία όμως δεν αντικαθιστά την εργοστασιακή αλλά «κάθεται» από πάνω της. Κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί είναι το μικρό και διακριτικό spoiler που βρίσκεται στη βάση του παρμπρίζ. Οι ζάντες είναι οι FAB Design Evolution, τριαιρούμενες, σφυρήλατες, 20 ιντσών και τις περιβάλλουν ελαστικά της Dunlop.

Μηχανικά, οι αλλαγές περιορίζονται στην αλλαγμένη εξάτμιση με σύστημα της FAB Design, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με carbon τελικό που σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας αυξάνει την απόδοση στα 680 άλογα και την ροπή στα 715 Nm. Με αυτά τα καινούρια δεδομένα, η McLaren MP4-12C Terso επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 343 km/h τελική. Για να συνοψίσουμε, μπορεί να την λατρέψετε, μπορεί να την μισήσετε αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός της FAB Design.

Τέλος δες και μια χρωμιομένη MP4-12C η οποία ντύθηκε με αυτό το αυτοκόλλητο από τους ανθρώπους της Αμερικάνικης αντιπροσωπείας McLaren Newport Beach.

FAB Design McLaren MP4-12C Terso by Office-K

Chrome McLaren MP4-12C by McLaren Newport Beach

[Πηγή: Office-KLuxury4play]