Ferrari: Αεροδυναμική Σήραγγα, τέλος!

Σχετικά άρθρα

Πρωτοπορία στο Πρωτάθλημα οδηγών και μόλις 54 πόντους μακριά από την πρώτη Red Bull στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Αν συγκρίνουμε το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε ότι η Ferrari έχει κάνει βήματα προόδου σε σχέση με πέρσι. Απ’την άλλη, η F2012 σίγουρα δεν είναι το γρηγορότερο μονοθέσιο στο Grid κι αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’όλους ο Luca di Montezemolo. Ο πρόεδρος της Scuderia θέλει την ομάδα στην κορυφή και γι’αυτό προτίθεται να κλείσει την αεροδυναμική σήραγγα μετά την ολοκλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος. Ο “ισχυρός” άνδρας της Ferrari, δήλωσε:

Μερικές φορές τα δεδομένα της πίστας συμφωνούν με αυτά που παίρνουμε από τη σήραγγα ενώ κάποιες άλλες, όχι. Αυτό δημιουργεί προβλήματα και μεγάλη σύγχυση. Ο Stefano Domenicali έχει φτάσει σ’ένα συμπέρασμα, η σήραγγα πρέπει να κλείσει, τουλάχιστον για λίγο. Θα πρέπει να κάνουμε τις δικές μας δοκιμές και να δούμε αν όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα γίνει τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, εξαρτάται από αυτόν.

Ο πρόεδρος της Ferrari έχει 1 και μοναδικό στόχο. Να δώσουν στον Fernando Alonso τα πάντα, ούτως ώστε να καταφέρει να κερδίσει αυτό το Πρωτάθλημα. Ένα Πρωτάθλημα που θα δώσει στη Ferrari τη δυναμική που πρέπει να έχει. Συνεχίζοντας, ο Luca di Montezemolo, δήλωσε:

Πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο, είναι θεμελιώδες! Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα που δοκιμάσαμε στο εργοστάσιο, ότι λειτουργούν και στην πίστα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στη Ferrari θέλουν να επιστρέψουν και θέλουν να το πετύχουν με κάθε τρόπο. Αν ο Fernando Alonso φέρει αυτό το Πρωτάθλημα στους τιφόζι, η ομάδα θα αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη και του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Etore Colombo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα