Opel Mokka by Irmscher

Σχετικά άρθρα

Το Opel Mokka είναι το τελευταίο μοντέλο της Opel και ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Irmscher ετοίμασε τη δικιά του πρόταση για το μικρό SUV.

Στιλιστικά βλέπουμε να φοράει την τυπική μάσκα της Irmscher από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ υπάρχει και η επιλογή να βαφούν τα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος. Υπάρχει επίσης μια νέα αεροτομή οροφής και ένα διαφορετικό σύστημα εξάτμισης. Ακόμη, το Mokka έχει χαμηλώσει κατά 30 χλστ. και φοράει 20-ιντσών ζάντες αλουμινίου Evo-Star ή Turbo-Star.

Στο εσωτερικό το τιμόνι είναι επενδυμένο με δέρμα, όπως και το σαλόνι, ενώ η Irmscher έχει σχεδιάσει και διαφορετικά πατάκια.

Το πρόγραμμα για τον 1,4-λίτρων turbo κινητήρα είναι υπό εξέλιξη και να θυμίσω ότι η εργοστασιακές του προδιαγραφές είναι 125 ίππους με μέγιστη ροπή 200 Nm.

[Πηγή: Irmscher]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...