Spy Photos: Seat Leon Cupra R 2014

Σχετικά άρθρα

Αν και εκ πρώτης όψεως πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα απλό Leon FR, με μια προσεκτικότερη ματιά, λίγο οι μεγάλες ζάντες, λίγο τα μεγάλα φρένα, λίγο οι διπλές απολήξεις, προδίδουν ότι αυτό που βλέπουμε είναι μουλάρι του νέου Leon Cupra R.

Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2013 στην έκθεση της Φρανκφούρτης και μηχανικά θα φορά τον νέο 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα που φορούν τα νέα S3 και Golf GTI και στη περίπτωση του θα αποδίδει κοντά στα 280 άλογα με 380 Nm ροπής. Η κίνηση θα μεταφέρεται στον μπροστά άξονα και θα διαθέτει το νέο ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό VAQ που φορά και το νέο Golf GTI.

Θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό αλλά και με ένα 6-τάχυτο ή 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG και στιλιστικά θα φορά επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, μαύρους καθρέπτες, μεγάλες ζάντες, διαχύτη, αεροτομή και τραπεζοειδή εξάτμιση τοποθετημένη στο κέντρο.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...