Μεταξύ 25 και 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο NEC του Birmingham και φέτος το Τοp Gear Live. Όπως λέει και ο τίτλος οι παρουσιαστές της γνωστής εκπομπής Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond παρουσίασαν ζωντανά ένα ξεχωριστό αυτοκινητιστικό event. Αυτή τη χρονιά καταφέραμε να παραβρεθούμε και να σου μεταφέρουμε τα όσο είδαν τα μάτια μας και άκουσαν τα αυτιά μας! To μενού για μια ακόμη χρονιά τα είχε πραγματικά όλα: stunt riders να κάνουν άλματα πάνω από φωτιές, τον Clarkson να σπάει τη σκηνή live, κόντρα μεταξύ Clarkson και Stig ενώ τους πυροβολούσαν ελεύθεροι σκοπευτές, τον Ken Block, τα πιο sexy super cars του πλανήτη και πολλά άλλα.

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει και το Top Gear Track, ένα ξεχωριστό event με κεντρικό παρουσιαστή τον Tiff Needell. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές όμως, ήταν τα τρελά driftαδικα αυτοκίνητα. Η πιο θεαματική στιγμή του show ήταν φυσικά όταν με συνέλαβε η ασφάλεια της εκπομπής να έχω μπει κρυφά στα παρασκήνια ψάχνοντας τον Clarkson. Ευτυχώς δεν έφαγα ξύλο, αλλά του χρόνου θα πρέπει να πάω μεταμφιεσμένος, αφού πλέον με ξέρουν…

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το συνοδευτικό event με πολλά πανέμορφα αυτοκίνητα και φυσικά babes. Περισσότερα στις σχεδόν 300 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που ακολουθούν.