Infographic: Οι 20 πλουσιότεροι οδηγοί αγώνων

Σχετικά άρθρα

Οδηγοί αγώνων. Χρειάζεσαι μερικά χρόνια και πολύ τύχη ώστε να κάνεις “όνομα” στον χώρο και μετά οι ομάδες και οι χορηγοί σου στρώνουν δρόμους με ευρώ και δολάρια ώστε να περάσεις εσύ από πάνω τους.

Θέλεις να δεις ποιοι οδηγοί αγώνων είναι εκείνοι που έχουν τους μεγαλύτερους τραπεζικούς λογαριασμούς;

Στη πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά είναι φυσικά ο Michael Schumacher ο οποίος έχει αποθεματικό που αγγίζει τα 824 εκατ. δολάρια! Στη δεύτερη θέση και πολύ πιο πίσω από τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 βρίσκεται ο Αμερικάνος Dale Earnhardt Junior, οδηγός του NASCAR με 300 εκατ. και στη τρίτη ο Johnny Dumfries, ο σκοτσέζος πρώην οδηγός αγώνων με 175 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί ο Eddie Irvine με 127 εκατ, ο Jody Scheckter με 96 εκατ, ο Lewis Hamilton με 88 εκατ, ο Jenson Button με 85 εκατ, ο David Richards με 80 εκατ, ο Nigel Mansell με 80 εκατ με την δεκάδα να την κλείνει ο Fernando Alonso με 80 εκατ. δολάρια και αυτός. Αναλυτικές λεπτομέρειες για όλους μπορείς να βρεις στο Infographic που ακολουθεί.

Κλικ για μεγέθυνση

[Πηγή: Motorward]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...