Ο Montezemolo “χτυπά” και πάλι τον Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Montezemolo-Ecclestone

Ο Luca di Montezemolo συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone. Στις αρχές του μήνα, ο Πρόεδρος της Ferrari είχε δηλώσει ότι ο 82χρονος δεν ξέρει τι λέει, όταν δήλωσε πως ήταν ντροπή για τη Ferrari που εξέτασε τις κινήσεις του Sebastian Vettel στη Βραζιλία, όταν υπήρχαν υποψίες για παράνομο προσπέρασμα υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας.

Τώρα, ο Ιταλός “χτυπά” ξανά τον Ecclestone, θίγοντας το θέμα που “καίει” τον Βρετανό, δηλαδή η ανάμειξή του σε σκάνδαλο δωροδοκίας, τονίζοντας ότι δε θα πρέπει να εμπλέκεται σε πράγματα που δεν τον αφορούν.

Κάθε λίγο, ο Bernie θέλει να παίξει το αφεντικό κι εμπλέκεται σε θέματα που δεν το αφορούν. Οι νονοί δεν υπάρχουν, τουλάχιστον όχι στη Formula 1. Ίσως θα ήταν καλύτερα να φροντίσει για να έχουμε περισσότερο κόσμο, περισσότερους νέους, αλλά και για να μιλά περισσότερο στην τηλεόραση και τα ΜΜΕ.

Φτάνουμε σε μια στιγμή που θα πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον, διότι όλα κάποτε τελειώνουν, όπως έγινε και με τους Todt, Brawn και Schumacher. Δεν είναι θέμα της αντικατάστασης του Ecclestone, και δε θέλω να συμβαίνουν πράγματα σε άλλους που δε θα ήθελα να συμβούν σ’ εμένα. Είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί από τους ιδιοκτήτες της Formula 1, δηλαδή τη CVC, κι ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια εταιρεία επενδύσεων που θέλουν οικονομική απόδοση σ’ αυτό που έχουν επενδύσει στη Formula 1.

Σύμφωνα με τον 65χρονο, η αποχώρηση του Ecclestone θ΄αποτελέσει την αρχή για μία νέα εποχή στη Formula 1, ενώ λέει πως κι αυτός θα έρθει στη θέση του Ecclestone, ωστόσο θα είναι νεότερο απ’ ό,τι ο Βρετανός, αφήνοντας σαφέστατο υπονοούμενο για την ηλικία τού Ecclestone.

Η εποχή που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να συνεχίσει: το μέλλον θα πρέπει να πάει σε μια ομάδα που μπορεί να κοιτάξει σε διαφορετικές περιοχές. Πλησιάζουμε στο τέλος της περιόδου που χαρακτηρίζεται από κάποιον που έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Υπάρχουν μερικές παρόμοιες περιπτώσεις που θα συμβούν και σ’ εμένα: μέσα σε μια δεκαετία, θα αντιμετωπίσω κι εγώ το ίδιο ερώτημα, αλλά θα είμαι 75 χρονών, όχι 82…

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...