Teaser Video: Chevrolet Corvette C7 για 4η φορά

Σχετικά άρθρα

corvette c7

Η Chevrolet έδωσε και τέταρτο teaser video της Corvette C7 η οποία θα κάνει παρουσιαστεί στις 13 του Γενάρη. Σε αυτό βλέπουμε το πως η Chevrolet κατασκευάζει τη Corvette στο εργοστάσιο της GM, Bowling Green στο Kentucky.

Μέχρι στιγμής έχουνε δει φωτογραφίες της, πέντε πράγματα που δεν ξέραμε γι’αυτή, τον κινητήρα της αλλά και ακόμη τρία teaser videos όπου μάθαμε ότι θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Μηχανικά θα φορά τον νέο 6,2-λίτρων LT1 V8 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 450 άλογα με 610 Nm ροπής, με κόφτη 6.600 σ.α.λ, με την Corvette με αυτό τον κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας είναι πιο αποδοτικός από τον LS3 V8 αφού διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και σε χαμηλά φορτία, έχει μέση κατανάλωση 9,8 λίτρα/100 χλμ.

Θα είναι διαθέσιμη και με μηχανικό 7-τάχυτο κιβώτιο εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί και η έκδοση Stingray η οποία θα φορά έναν V8 5,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ju55HboyK8M

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...