Spy Photos: BMW 1-Series GT

Σχετικά άρθρα

BMW 1-Series GT Spy photos (1)

Η BMW έχει πάει στη Βόρεια Ευρώπη την 1-Series GT, την έκδοση παραγωγής του Concept Active Tourer που είδαμε στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2012.

Το πεντάπορτο hatchback μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από την Mercedes B-Class και στιλιστικά, παρότι το βαρύ καμουφλάζ, διακρίνουμε ότι 1-Series GT διαθέτει αεροτομή και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Θα είναι το το πρώτο μπροστοκίνητο μοντέλο της BMW στην ιστορία της και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα UKL1 πλατφόρμα που θα πρωτοφορέσει η επόμενη γενιά των MINI που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013, αλλά και η επόμενη – τρίτη- γενιά της Σειράς 1. Η νέα πλατφόρμα θα έχει μπροστά ανάρτηση με γόνατα MacPherson ενώ πίσω θα τοποθετεί μια ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Μηχανικά θα φορά μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα φορά τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα. Ο κινητήρας είναι 1.5-λίτρων, τεχνολογίας turbo και θα αποδίδει από 81 έως 201 άλογα. Εκτός από μπροστοκίνητες εκδόσεις, θα υπάρχουν και τετρακίνητες.

Σχεδιαστικά φαίνεται περισσότερο ενδιαφέρον απ’ότι μέχρι στιγμή είχαμε δει, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επιθετική και προεξέχουσα εμπρός μάσκα, προβολείς με LED, αλουμινένιες λεπτομέρειες και διακριτή υπερυψωμένη οροφή. Οι πωλήσεις της 1-Series GT θα ξεκινήσουν το 2014.

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...