Κάνε “Like” σε αυτές τις φωτογραφίες ώστε αυτοί να πάρουν ένα STI και GT-R

Σχετικά άρθρα

facebook facebook (1)

Αυτοί οι δύο τύποι σκέφτηκαν κάτι το πρωτότυπο, να βάλουν μια φωτογραφία τους στο Facebook και να ζητούν από τον κόσμο, να κάνουν Like ώστε ο πρώτος να αγοράσει ένα Subaru STI και ο δεύτερος ένα Nissan GT-R.

Ο πρώτος ονομάζεται Randy Puderbaugh Jr και η γυναίκα του, θα τον αφήσει να αγοράσει ένα STI μόνο αν η φωτογραφία του μαζέψει περισσότερα από 1 εκατ. like! Μέχρι σήμερα έχει 434.477 like και ο στόχος φαίνεται μακρινός, αλλά όλοι εσείς οι καταπιεσμένοι από τις γυναίκες σας άνδρες – και όχι μόνο- αξίζει να κάνετε like σε αυτή τη φωτογραφία.

Από την άλλη, ο Macaulay Culkin έχει ζητήσει από τον πατέρα του να του αγοράσει ένα Nissan GT-R. Ο πατέρας έκανε το λάθος και συμφώνησε λέγοντας ότι θα του το πάρει μόνο αν μαζέψει 100.000 like στο FB. Ετοίμασε και αυτός μια φωτογραφία ζητώντας 100.000 Like, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει και έχει ξεπεράσει τα 180.562 Like, πράγμα που σημαίνει ότι ο πατέρας του θα του αγοράσει τελικά το GT-R.

[Πηγή: Facebook (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...