Video: Ο Matt Farah οδηγεί την Mercedes SLS GT AMG

Σχετικά άρθρα

sls amg gt

Ο Matt Farah στο νέο του video στο The Smoking Tyre οδηγεί μια γκρι Mercedes SLS GT AMG στη πίστα Willow Springs. Η ανανεωμένη SLS AMG είναι ταχύτερη και προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με SLS AMG pre-facelift.

Μηχανικά φορά τον V8 6,2-λίτρων κινητήρα ο οποίος αποδίδει 591 άλογα στις 6.800 σ.α.λ με 650 Nm ροπής στις 4.750 σ.α.λ. Έχει μέση κατανάλωση 13.2 λίτρα/100 χλμ με 308 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο  AMG SPEEDSHIFT αυτόματο κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.7 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 11.2 δευτ, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 320 χλμ/ώρα.

Φορά μια επαναρυθμισμένη AMG RIDE CONTROL Performance ανάρτηση και είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και roadster έκδοση. Ξεχωρίζουν οι μεγάλες κόκκινες δαγκάνες των φρένων, η νέα γρίλια, το νέο μπροστά spoiler, τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, οι νέες ζάντες διαστάσεων 19″ μπροστά και 20″ με ελαστικά 265/35 και 295/30 αντίστοιχα και τα λογότυπα GT.

Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ δερμάτινα/Alcantara καθίσματα με ανάγλυφο το σήμα στα προσκέφαλα και κόκκινες ραφές. Κόκκινες είναι και οι ζώνες ασφαλείας όπως και οι ραφές στο υπόλοιπο εσωτερικό καθώς και στα πατάκια, ενώ ξεχωρίζουν και τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...