Renault: Πιθανή η επέκταση της γκάμας των Crossover

Σχετικά άρθρα

Renault-Captur-Crossover

Μιλώντας στο βρετανικό Autocar, ο διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος Laurens van den Acker, αποκάλυψε πως η επέκταση της γκάμας των μικρών/μεσαίων crossovers της Renault είναι μία ρεαλιστική πιθανότητα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Για την ώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο mainstream. Το να δημιουργήσουμε οχήματα που θα προσελκύσουν μεγάλο όγκο πωλήσεων είναι λογικό. Αλλά μία μέρα ελπίζω να κάνω μία τρίθυρη έκδοση του Captur. Μιλώντας ως σχεδιαστής και όχι ως product planner –αυτός που προγραμματίζει τη γκάμα μίας εταιρίας- μπορώ να πω πως και μία RenaultSport έκδοση αυτού του αυτοκινήτου θα ήταν special. Είναι κάτι στο οποίο έχω αφιερώσει πολύ σκέψη.

Όσον αφορά στην επόμενη γενιά του Espace, η γαλλική εταιρία μέσω του Tom Lane, διευθυντής του product lineup, είπε:

Θα είναι μία συζήτηση. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με το Espace και αν αλλάξουμε κατεύθυνση, αν θα κρατήσουμε το όνομα Espace. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξανακάνουμε το τωρινό Espace, αυτή η αγορά συρρικνώνεται γρήγορα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει απόφαση.

Σχετικά πάντως με το Captur, αυτό είναι διαθέσιμο πλέον για παραγγελία στη Γαλλία έναντι €15.500-€22.700.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...