Drive: Ο Chris Harris καίει λάστιχο της Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Σχετικά άρθρα

Mercedes SLS AMG Black Series- German Tyre Killer

Στο νέο επεισόδιο του Chris Harris για λογαριασμό του Drive, βλέπουμε τον Άγγλο δημοσιογράφο να πηγαίνει ένα γρήγορο ταξίδι στην Γαλλία και συγκεκριμένα στη πίστα του Paul Ricard και να οδηγεί την ολοκαίνουρια Mercedes-Benz SLS AMG Black Series  και όπως είναι φυσικό βοηθούμενος και από τα 630 άλογα του αυτοκινήτου καίει λάστιχο, πολύ λάστιχο!

Να θυμίσω ότι φορά τον V8 6,2-λίτρων της SLS AMG GT, ο οποίος πλέον στροφάρει έως τις 8.000 σ.α.λ και αποδίδει 631 άλογα με 635 Nm ροπής, καθώς διαθέτει νέα εισαγωγή αέρα, νέους εκκεντροφόρους, βελτιωμένο σύστημα ψύξης λαδιού και νερού καθώς και αυξημένη πίεση στη μπεκιέρα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 315 χλμ/ώρα.

Φορά νέο bodykit με το μπροστά μετατρόχιο να έχει μεγαλώσει κατά 20 mm και το πίσω κατά 24 mm. Φορά carbon κεραμικά φρένα και σφυρήλατες ελαφριές ζάντες αλουμινίου 19″ μπροστά και 20″ πίσω με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 διαστάσεων 275/35 μπροστά και 325/30 πίσω.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...