Spy Video: BMW 1-Series GT στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

BMW 1-Series GT

Οι εργασίες ανάπτυξης της BMW 1-Series GT συνεχίζονται στο Nurburgring. Η έκδοση παραγωγής του Concept Active Tourer θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης με το πεντάπορτο hatchback μοντέλο να τοποθετείτε απέναντι από την Mercedes B-Class και στιλιστικά, παρότι το βαρύ καμουφλάζ, διακρίνουμε ότι 1-Series GT διαθέτει αεροτομή και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Θα είναι το το πρώτο μπροστοκίνητο μοντέλο της BMW στην ιστορία της και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα UKL1 πλατφόρμα που θα πρωτοφορέσει η επόμενη γενιά των MINI, αλλά και η επόμενη – τρίτη- γενιά της Σειράς 1. Η νέα πλατφόρμα θα έχει μπροστά ανάρτηση με γόνατα MacPherson ενώ πίσω θα τοποθετεί μια ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Μηχανικά θα φορά μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα φορά τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα. Ο κινητήρας είναι 1.5-λίτρων, τεχνολογίας turbo και θα αποδίδει από 81 έως 201 άλογα. Επίσης θα υπάρχουν και κινητήρες πετρελαίου απόδοσης από 82 έως 184 ίππων. Εκτός από μπροστοκίνητες εκδόσεις, θα υπάρχουν και τετρακίνητες.

Σχεδιαστικά φαίνεται περισσότερο ενδιαφέρον απ’ότι μέχρι στιγμή είχαμε δει, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επιθετική και προεξέχουσα εμπρός μάσκα, προβολείς με LED, αλουμινένιες λεπτομέρειες και διακριτή υπερυψωμένη οροφή. Οι πωλήσεις της 1-Series GT θα ξεκινήσουν το 2014.

Στις σχετικές ειδήσεις, ίσως η επόμενη γενιά της Σειράς 1, δεν θα πωλείται στην Αμερική. Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή το μοντέλο θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη, το κόστος μεταφοράς του στις Η.Π.Α ανεβάζει τη τελική τιμή, ενώ υπάρχει κίνδυνος να επικαλύψει τα μοντέλα της MINI. Επιπλέον, οι σημερινές τιμές της Σειράς 1 στην Αμερική δεν απέχουν ιδιαίτερα από αυτές της Σειράς 3.

Η BMW θα περιμένει να δει πως θα πάνε σε πωλήσεις τα Mercedes CLA και Audi A3 Sedan, έτσι ώστε να πάρει τη τελική της απόφαση.

http://www.youtube.com/watch?v=LzdxYnBTAuE

[Πηγή: YouTube, Caranddriver.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...
Autoblog.gr