Video: Τρελός Ρώσος και Άραβας πάνω στο καπό αυτοκίνητων τρέχουν με πολλά χλμ

Σχετικά άρθρα

crazy-teen-rides-on-hood-of-car-going-150-km-h-video-60739-7

Ένα είναι σίγουρο, ότι η τρέλα δε πάει στα βουνά αλλά έχει μαζευτεί όλη στη Ρωσία, όπως έχουμε δει επανειλημμένες φορές.

Η επιβεβαίωση των παραπάνω είναι το ακόλουθο βίντεο που τρία χαζά παιδιά που παριστάνουν τους ήρωες για να πάρουν τα λεπτά δημοσιότητας που θέλουν στο Ιντερνετ. Ο ένας οδηγάει ένα Audi 80 με 150 χλμ/ώρα, ο άλλος βιντεοσκοπεί και ο τρίτος έχει ανέβει στο καπό κάνοντας τρέλες!

Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε κάνει άπειρες τρέλες στα παιδικά μας χρόνια αλλά κάπου υπάρχει και όριο. Τα συμπεράσματα δικά σου!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4MrZCFWHp-Q

Bonus: Οκ το παίρνω πίσω ότι η τρέλα συναντάται μόνο στη Ρωσία. Έτσι έρχεται να μας αποδείξει και ο συγκεκριμένος Άραβας, ο οποίος έχει αράξει επίσης στο καπό ενός αυτοκινήτου σε δημόσιο δρόμο και αμέριμνος, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ασχολείται με το κινητό του στέλνοντας μηνύματα ή ψάχνοντας που έχει καλύτερο σήμα! Τι να πει κανείς!

Bonus 2! Δεν γινόταν να περάσει μια ημέρα στους δρόμους της Ρωσίας χωρίς να γίνει ατύχημα. Ανάμεσα σε αυτού και ένας παπάς που όπως θα δεις δεν ξέρει να οδηγεί.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wRkRpVdEAzQ

[Πηγή: YouTube (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...