Drive: To πρώτο review της νέας Ρorsche 911 GT3 από τον Chris Harris

Σχετικά άρθρα

Porsche 991 GT3

Ο Chris Harris γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που οδηγεί την καινούρια Porsche 991 GT3 που είδαμε από κοντά στη περασμένη έκθεση της Γενεύης. Όπως καταλαβαίνεις αυτός ο συνδυασμός ανθρώπου και μηχανής προκαλεί τεράστιο ενθουσιασμό στους απανταχού petrolheads.

Να θυμίσω επιγραμματικά ότι αυτή είναι η γρηγορότερη 911 GT3 που έχει βγει ποτέ, με τον 3,8-λίτρων εξακύλινδρο boxer κινητήρα της να αποδίδει 475 άλογα στις 8.250 σ.α.λ. Βασίζεται πάνω σε αυτόν της 911 Carrera S και διαθέτει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, άμεσο ψεκασμό και νέο στρόφαλο. Τα πιστόνια είναι σφυρήλατα και οι μπιέλες από τιτάνιο, στροφάροντας μέχρι τις 9.000 σ.α.λ.

Για να μειωθεί το βάρος της η Porsche έχει κάνει εκτενή χρήση αλουμινίου, έτσι το καπό, οι πόρτες, το πορτμπαγκάζ και η αεροτομή είναι κατασκευασμένη από αυτό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ζυγίζει 13% λιγότερο σε σχέση με τη προηγούμενη GT3, την ίδια ώρα που η στρεπτική ακαμψία έχει αυξηθεί κατά 25%, ενώ η αναλογία κιλών/ίππο φτάνει το εκπληκτικό νούμερο 3.

Μπορείς να μάθεις τα πάντα για το αυτοκίνητο εδώ, ενώ σου συνιστώ να δυναμώσεις τα ηχεία σου και να απολαύσεις τον εκπληκτικό ήχο του ατμοσφαιρικού boxer. Enjoy!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...