H Infiniti εξηγεί γιατί καθυστερεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητό της

Σχετικά άρθρα

infiniti-le-concept-live-in-paris-2012-13

Για ακόμη μια φορά, ο αντιπρόεδρος της Nissan, Andy Palmer, μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με κάποιο θέμα της εταιρίας. Αυτή τη φορά ο Palmer, μιλώντας στο Autonews, δήλωσε το γιατί η Infiniti καθυστερεί να βγάλει στην αγορά ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

O Palmer ξεκαθάρισε πως ο λόγος που το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Infiniti καθυστερεί, είναι επειδή η Nissan ετοιμάζει πιο εξελιγμένες τεχνολογίες γι’αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Nissan, αλλά άφησε να εννοηθεί πως η Nissan θέλει το αυτοκίνητο της Infiniti να εξοπλίζεται με πιο προηγμένες μπαταρίες και καλύτερο σύστημα φόρτισης.

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Infiniti αρχικά ήταν να βγει στην αγορά το 2014 και θα βασίζεται πάνω πρωτότυπο LE Concept που παρουσιάστηκε το προηγούμενο Σεπτέμβρη στο Παρίσι.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...