Volkswagen Golf GTD 2013, σύντομο walk-around, επιταχύνσεις και ήχος [w/ video]

Σχετικά άρθρα

2013-volkswagen-golf-7-gtd-walkaround-and-acceleration-video-63506-7

Το νέο VW Golf GTD, εντοπίστηκε και βιντεοσκοπήθηκε πριν λίγες ημέρες έξω από μία έκθεση στην Γερμανία.

Το εν λόγω αυτοκίνητο με τα γνωστά πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά –δίλιτρος TDI με 184 άλογα και 380Nm ροπής και 6-τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων- είναι χρώματος Carbon Steel Grey Metallic και σύμφωνα με την VW, μπορεί να ολοκληρώσει το sprint έως τα 100km/h σε μόλις 7,5 δευτερόλεπτα και να συνεχίσει μέχρι τα 230km/h της τελικής του. Όλα αυτά με τις εκπομπές CO2 να μην ξεπερνούν τα 119gr/km στην τρίθυρη έκδοση και τα 122gr/km στην πεντάθυρη ενώ η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 4,9 l/100km. Ωστόσο, το video που ακολουθεί, λέει μία διαφορετική ιστορία τουλάχιστον όσον αφορά στην επιτάχυνση 0-100km/h. Επίσης, μας δίνει την δυνατότητα να ακούσουμε και τον ήχο που παράγει το αυτοκίνητο, που οφείλω να ομολογήσω, για diesel, δεν είναι κακός.

Συγκρινόμενο με το Golf GTI, το GTD δεν έχει την κόκκινη λωρίδα στη μάσκα ενώ οι ζάντες είναι διαφορετικού σχεδίου. Οι παραγγελίες έχουν αρχίσει εδώ και κάποιους μήνες με την τιμή του στη Γερμανία να διαμορφώνεται στα 29.350€.

[Πηγή YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...